Atraktivna manekenka Gisele, mama sedmomjesečnog Benjamina tvrdi kako bi trebalo uvesti zakon koji će prisiliti žene da doje šest mjeseci. Njoj je, tvrdi, dojenje pomoglo da ekspresno izgubi kilograme nakon poroda

Ovo je smjela izjava za ženu koja je šest tjedana nakon poroda snimala kampanju za kupaće kostime te čiji doživljaj majčinstva nije baš 'običan'. No to nije spriječilo brazilsku ljepoticu da s ostatkom svijeta podijeli svoja razmišljanja o odgoju djece.

Tridesetogodišnja ljepotica Gisele Bundchen i majka dječaka Benjamina povratila je svoju savršenu figuru brzo nakon rođenja prvog sina i zatim snimila fotografije u kupaćim kostimima. No uvjerena je kako je dojenje izuzetno važno za dijete te kako joj je baš to pomoglo da brzo izgubi kilograme.

Gisele koja krasi naslovnicu rujanskog izdanja Harper's Bazaraa otkrila je kako je tijekom cijele trudnoće znala da će roditi kod kuće.

'To su učinili milijuni žena prije mene, pa zašto ne bih i ja', rekla je te dodala kako je tijekom trudnoće vježbala kung fu, prakticirala jogu te svakodnevno meditirala.

'Sve mi je to pomoglo, no cijelo sam vrijeme bila svjesna da se pripremam za porod, ne za odmor', naglasila je Gisele koja je prije poroda bila itekako svjesna da je očekuje psihički najintenzivniji doživljaj koji će ikada iskusiti.

'Nisam očekivala da će netko drugi istisnuti bebu iz mene, znala sam da to moram učiniti sama i pripremila sam se za to', rekla je.

>> Rat vrućih Brazilki: Adriana Lima zavidi Gisele

>> Sićušni bikini na tijelu vretenaste Gisele

Prezaposlena mama Gisele sanja o životu na farmi sa sinom Benjaminom i suprugom Tomom Bradyjem, no to će za sada još malo pričekati zbog primamljivih ponuda kao što je naslovnica Harper's Bazaraa koju je snimila s poznatim fotografom Cedricom Buchetom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju