Najspektakularnija revija donjeg rublja koju s podjednakim nestrpljenjem očekuje publika i modeli je ona donjeg rublja s potpisom Victoria's Secret. Uz prekrasne dugonoge modele te anđelice Alessandru Ambrosio, Mirandu Kerr, Adrianu Limu, Candice Swanepoel i Chanel Iman dah oduzimaju kostimi te savršena izvedba u kojoj se pazi i na najmanji detalj. Baš takva bila je i revija održana sinoć u New Yorku

Glamur,seksepil, raskoš i nevjerojatni kostimi ono je što golica maštu od 1995. godine kada je na prvoj reviji brenda pistom prošetala Stephanie Seymour. Poznatom modelu 1999. godine pridružile su se Tyra Banks, Laetitia Casta, Heidi Klum, Karen Mulder, Daniela Pestova i Inés Rivero i tako su nastale anđelice, najpoznatije zaštitnice brenda Victoria's Secret.

I najpoznatiji supermodeli Naomi Campbell, Helena Christensen i Eva Herzigova šetale su pistom u rublju na prvim revijama brenda Victoria's Secret, dok je danas najplaćeniji model na svijetu Gisele Bundchen bila član tima do 2006. godine. Tada se anđelicama pridružila Rosie Huntington Whiteley koja je ove godine proglašena najseksepilnijom ženom na svijetu.

Dio današnje postave anđelica priključio se 2006. godine. Tada su pistom prvi puta prošetale Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Karolina Kurkova, Marisa Miller i Miranda Kerr.

Posljednje anđelice koje su 0d 2009. članice seksepilnog tima su Candice Swanepoel i Chanel Iman.

Ovogodišnja revija održana u New Yorku uključila je šest tema - 'Ballet', 'Super Angels', 'Passion', 'Angles Aquatic', 'I Put A Spell on You' i 'Club Pink', a djevojke su predstavile čak 69 komada najpoželjnijeg donjeg rublja.

Čast da pistom prošeće u najvrjednijem grudnjaku na svijetu iz kolekcije 'Fantasy Bra' ove je godine pripala Mirandi Kerr, a djevojke koje su ponosno šetale pistom u vrtoglavim potpeticama dostojanstveno su nosile krila od kojih su neka bila izuzetno teška.

Candice Swanepoel ponijela je dva para krila, zlatna te krila ukrašena ljubičastim perjem, no Adriana Lima je model koji je ove godine zasjenio sve. Atraktivna crna krila ukrašena perjem njezin su najdraži outfit koji je nosila na reviji.

Tijekom revije anđelice su svojim nastupima podržali  Jay-Z-ja, Kanyea Westa, Nicki Minaj i grupa Maroon 5.

Pripreme za reviju traju po nekoliko mjeseci, a dok se neki modeli moraju odricati, pojedine djevojke moraju nabaciti pokoji kilogram te učvrstiti mišiće kako bi mogle nositi glamurozna krila. Uistinu nije lako biti anđelica...

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju