Ove jeseni jedan od najpopularnijih lanaca komercijalne odjeće surađivat će s legendarnim modnim imenom Versace. Dizajn radi kreativna direktorica Donatella Versace, a ekskluzivnu kolekciju obilježit će puno kože, otisak, boju i izobilje u ekskluzivnim materijalima

Kolekcija Versacea za 'H&M' će uključivati linije za žene, muškarce i odabrane artikle za dom. Bit će raspoloživa od 17. studenoga u otprilike 300 prodavaonica u cijelom svijetu. Osim toga je Donatella Versace za H&M također dizajnirala prije proljetnu kolekciju, koja će biti od 19. siječnja ekskluzivno dostupna u zemljama u kojima je moguća internet prodaja.

'Oduševljena sam što ću surađivati s H&M-om i što ću imati mogućnost dosegnuti njihovu veliku publiku. Kolekcija će biti neophodna za marku Versace, savršena za obožavatelje H&M-a i Versaceja svugdje' kaže Donatella Versace.

Versace je jedna od najpoznatijih marki u posljednje vrijeme i njihova kolekcija za H&M bit će glamurozna i ekstravagantna – sve što simbolizira to modno ime.

Versace je marka koju u potpunosti obilježava sjaj. Godine 1978. utemeljio ju je Gianni Versace koji je svojim smjelim haljinama i divljom ikonografijom uveo revoluciju u modu te tako stvorio provokativne stilove na temelju klasičnih tema koji su svi bili skrojeni savršenim okom dizajnera.

Od 1997. Donatella Versace nastavila je rad koji je započeo Gianni Versace kao kreativni direktor i razvila marku u globalnu modnu kuću koja predstavlja sve što danas označava luksuz.
Versace je najnovija kuća koja će surađivati s H&M-om na ekskluzivnoj dizajnerskoj kolekciji koja ide koracima dizajnera kao što su Karl Lagerfeld, Stella McCartney, Comme des Garçons, Jimmy Choo i Lanvin kao posljednji.

>> VIDEO: Versace idealan za ljetne igre zavođenja

>> 'Gljivasti' bob: Frizura idealna za proljeće

U kolekciji ženske odjeće dominirat će haljine koje potpuno odgovaraju duhu sezone, kao koža s dugmadi, svila i otisak u boji uz modne dodatke koji uključuju visoke pete i nakit za kostime.

Muška kolekcija koncentrirat će se na jasno oblikovane krojeve, uključujući savršeni smoking te remenje i nakit za muškarce. Po prvi puta u sklopu suradnje s dizajnerima H&M-ova kolekcija sastojat će se od nekih artikala za dom, uključujući jastuke i ukrasni prekrivač za krevet.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju