Nakon teške zimske obuće koju smo s veseljem pospremili u ormare na red su došli omiljeni modeli balerinki. A kako izgledaju najvjernije saveznice proljetnih komada odjeće poput lepršavih suknji, skinny modela hlača i traperica pokazale su djevojke sa zagrebačke špice

Nakon što su joj omiljene vrtoglave potpetice  nanijele deformacije na stopalima kraljica 'štikli' Sarah Jessica Parker utjehu je pronašla u vječnim balerinkama koje su od sada njezin prvi izbor u dnevnim kombinacijama.

>>Splitska riva: Zbogom slojevi, vrijeme je za pokazivanje!

 Prema ovom najpopularnijem modelu niske obuće ljubav gaje brojne poznate dame iz show bussinesa, ali i pripadnice kraljevskih redova. One su u izboru modela prednost dale londonskoj modnoj marki French Sole.

Ljubiteljica balerinki sa ovim potpisom bila je princeza Diana, a s tradicijom je nastavila vojvotkinja Catherine Middleton kao i njezina sestre Pippa.

>>3 najnezdravija modela cipela koje uporno nosimo

Da s pravom balerinke zauzimaju vodeću poziciju među omiljenom ženskom obućom svake sezona se iznova uvjerimo. Osim što jamče udobnost prilikom obavljanja dnevnih obaveza balerinke su odlične saveznice svih proljetnih komada odjeće kojima daju dozu uvijek dobrodošle elegancije.

Svoje miljenice prošetale su i dame sa zagrebačke špice koje su ostale vjerne klasičnim, elegantnim modelima i uskladile ih sa haljinicama, suknjama i skinny modelima traperica.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju