Glumica koja se u kratkom bijelom izdanju s potpisom Armani pojavila na premijeri filma 'Iron Man 2' u društvu suparnice Scarlett Johansson oduševila je prekrasnim nogama, a od svog tjelesnog aduta ne odustaje

Za Gwyneth bi se moglo reći kako je jedna od onih glumica koja je opsjednuta vježbanjem, a da ono što radi tijekom treninga daje odlične rezultate pokazala je i na premijeri filmskog hita 'Iron Man 2', te dva dana kasnije na dobrotvornoj priredbi u New Yorku.

Iako je tijekom snimanja bila ljuta na kolegicu Scarlett Johansson kojoj su producenti i mediji dali nešto više prostora, a u seksi kostimu pojavljuje se i na plakatu filma, sada je izgleda zaboravila na sve.

>> Tako seksi Scarlett Johansson!

>> Paltrow se riješila suvišnih kilograma

>> Rat između Gwyneth Paltrow i Scarlett Johansson

Obje ljepotice pojavile su se na premijeri u bijelom izdanju koje potpisuje Giorgio Armani, no dok je Scarlett odabrala zanimljivu haljinu, Gwyneth je svoje tijelo zaogrnula odijelom s kratkim hlačicama.

Mnogi su pohvalili njezinu hrabrost i eleganciju kojom je odisala.

Samo dva dana kasnije na dobrotvornu priredbu u New Yorku stigla je u kratkoj metalik haljini koja je apsolutni ovosezonski hit i ponovno pokazalo kako se najbolje osjeća u modelima koji otkrivaju noge. 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju