Ako vam je vaša mala crna haljina već dosadila, a volite igrati na sigurno i ne zamarati se kreacijama šarenih uzoraka koje vam je teško uklopiti u ostatak outfita, vrijeme je da pronađete svoju haljinu boje pudera. Ovaj dodatak garderobi nije rezerviran samo za određenu boju puti, jer mudrim kombinacijama svatko može u njoj prepoznati modnog saveznika

Bez obzira na neupitnu važnost male crne haljine koja spašava nedostatak inspiracije ili novaca za novu haljinu netom prije prijateljičinog vjenčanja ili bilo kojeg svečanijeg druženja, predlažemo vam njezinu šik varijantu – bež haljinu svih dužina.

Premda se mnoge žene 'boje' ovakvog modnog eksperimenta zbog boje svoje puti, razloga za zabrinutost nema jer svaka boja kože može se lijepo uklopiti u haljinu slične nijanse.

Osim toga, modni dodaci kao da su stvoreni za ovakve neutralne kombinacije.

Šminka se također može razigrati znatno više nego u haljinama šarenog uzorka ili onima koje obilježava kakva intenzivna boja, jer se i crveni ruž i iskričavo ružičasto sjajilo mogu lijepo podignuti jednobojni modni izbor.

Efektne hulahopke također su dobrodošle pogotovo kod ljubiteljica razigranih i veselih uzoraka koje bi u haljini boje pudera mogli neopravdano vidjeti monotonost i modnu nezanimljivost.

>> Jelena Veljača zna nositi kožnjak boje pudera

>> FOTO: Tako se nosi najseksi haljina sezone

Upravo zbog svoje nenametljivosti bezbrojne su mogućnosti igranja s krojevima i materijalima koji se mogu preklapiti, nadopunjavati i igrati na bezbroj načina.

Naiđete li stoga na haljinu bode pudera u trgovini nemojte je zaobići, isprobajte je i možda ćete upravo u njoj naći modnu prijateljicu koja će uskočiti u pomoć kada to bude najpotrebnije.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju