Toplo proljetno vrijeme osim sunca sa sobom je dovelo i pregršt javnih događanja kako u svijetu tako i u Lijepoj Našoj. U maloj dvorani Vatroslava Lisinskog premijerno je izvedena predstava Willya Russella 'Ritina škola' koja je privukla brojne posjetitelje. A kao to obično biva, nakon predstave održan je domjenak na kojem je zablistala zvijezda iste Nataša Janjić


Atraktivna crvenokosa ljepotica za ovu je priliku odabrala haljinu koja nije mogla proći neprimijećeno. Duga toaleta u nježno ružičastoj boji , ukrašena tek zlatnim listićima na području ramena naglasila je vitku liniju Nataše Janjić Lokas, ali i u prvi plan stavila njezin baršunasti ten kao stvoren za pastelne boje.

Uz glam haljinu savršeno se uklopila i jednostavna frizura na stranu te decentni večernji make up.

'Ritina škola' Willyja Russella jedna je od najizvođenijih suvremenih komedija u svijetu, a danas je u produkciji kazališta 'Planet Art' adaptirana i za Hrvatsku. Priča o znanju i obrazovanju govori nam o tome što se događa kad se u društvu koje baš ne cijeni znanje pojavi jedna cura koja – 'želi znati, želi shvatit, želi skužit…!!'?

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju