Gotovo u svakom kovčegu spremnom za morsko odredište nalazi se pareo, komad tkanine koji udovoljava opuštenosti i ležernosti potrebnoj za plažu. No da njegovo lice bez problema može postati 'it' komad za večernji izlazak ili šetnju gradom otkrila je praktična pareo-haljina dostupne na portalu grupne kupovine Crno Jaje za samo 69 kuna

Pareo-haljina ljetni je komad koji bi svaka ljubiteljica praktičnosti i ležernosti rado poželjela u svom putnom kovčegu.

Bez vezanja, gumbića i patentnih zatvarača pareo-haljina jednostavnim načinom oblačenja postaje efektan komad za noć i dan

>>15 načina na koji možete nositi pareo

Izvedena od jednog komada tkanine na čijim rubovima su prošivene naramenice jednostavnim načinom oblačenja postaje haljina čija posebnost je osim praktičnosti i zavodljivi detalj otvorenih leđa.

>>Jedna haljina na 8 načina za samo 149 kuna



Bez vezanja, gumbića i patentnih zatvarača pareo-haljina jednostavna je za oblačenje, a zahvaljujući bojama u čak 10 različitih nijasni lako se prilagođava svakom dezenu kupaćeg kostima.

Ovaj praktičan komad dovoljno je da ogrnete oko sebe, lijevu ruku provučete kroz desnu naramenicu, a desnu ruku kroz lijevu naramenicu i u trenutku ste spremni za 'đir' po špici'. Pareo – haljinu čija cijena iznosi samo 69 kuna možete naručiti na portalu grupne kupovine Crno Jaje.hr.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju