Dodjela Oscara je najglamuroznija noć u godini, a pripreme za izlazak na crveni tepih traju i do nekoliko mjeseci unaprijed. Uz tesanje linije te razne kozmetičke tretmane koji koži vraćaju sjaj žene pomno odabiru i toaletu u kojoj će prošetati crvenim tepihom. I baš kao što i na samoj dodjeli postoje dobitnici i gubitnici i na crvenom tepihu se skupljaju modni plusevi i minusevi. Negativni predznak za odabir ove godine ide Angelini Jolie

Slavna glumica je svojim dolaskom na crveni tepih 84. dodjele Oscara bacila sjenu na sve okupljene. Čim je u društvu Brada Pitta zakoračila na oskarovski tepih sve kamere i fotoaparati okrenuli su se u njihovom smjeru. No u crnoj haljini od baršuna koju potpisuje Atelier Versace glumica se jednostavno izgubila, a detalj kojim je odlučila privući pažnju je duboki prorez na prednjoj strani.

>> Haljina koja je zasjenila odabir Angeline Jolie

>> Angelina pronašla haljinu koja prikriva sve nedostatke

>> Lijepa Angelina i šarmantni Brad osvojili Sarajevo

Donatella Versace je sigurno presretna što je njezinu haljinu nosila upravo Angelina, no način na koji je odlučila istaknuti posebnost i ljepotu još jednog remek dijela iz Ateliera Versace teško da će opravdati i sama dizajnerica.

Ono što je svakako tijekom večeri bilo u prvom planu je Angelinina noga u crnim sandalama Salvatore Ferragamo koju je nametljivo pokazivala pripadnicima medija.

Elegantnije i svakako glamuroznije izdanje glumica je pokazala na premijeri svog redateljskog prvijenca 'U zemlji krvi i meda' održanoj u Sarajevu u crnoj haljini Versace.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju