Trend izazovnih haljina koje više otkrivaju nego pokrivaju provukao se kroz još jedno javno događanje. Predvodnica je i ove godine bila manekenka, a potpuno prozirna kreacija koja je obgrlila njezino tijelo nije mogla proći neprimijećeno

Manekenke su itekako svjesne svojih atributa, a njihova savršeno iskelsana tijela njihovo su najjače oružje. Toga je svjesna i Erin Wasson model i novopečena glumica koja svojom pojavom i odabirom kreacije zatresla crveni tepih dodjele nagrada MTV Video Music Awards.

>> Golišava haljina koju si može priuštiti samo Severina

Atraktivna manekenka itekako je znala što radi jer na njezinom tijelu nema ni jedne nesavršenosti koju bi bilo trebalo sakriti.

Naime, atraktivna 31 godinu stara ljepotica odlučila je pokazati svu svoju ljepotu te se prošetala gotovo samo u donjem rublju.

Crna haljina koju potpisuje Alexandre Vauthier napravljena je tek od nekoliko trakica koje prekrivaju strateška mjesta, a koje od glave do pete prekriva potpuni proziran til začinjen gustim naborima po cijeloj dužini haljine.

>> Tko je opasna konkurencija Angelini Jolie?

No atraktivna manekenka itekako je znala što radi jer na njezinom tijelu nema niti jedne jedine nesavršenosti koju bi bilo trebalo sakriti.

No ona nije jedina koja se na dodjeli nagrada pojavila u prozirnoj haljini. To su učinile i pjevačice Ciara i Iggy Azalea.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju