Victoria Beckham na svom je Twitter profilu pokazala haljinu u kojoj je zavela Davida Beckhama. Spremajući ormare Victoria Beckham je naišla na prave raritete iz prošlosti koje danas sigurno ne bi odjenula. Riječ je o narančastoj haljini s kraja 80-ih u kojoj je bila na prvom romantičnom susretu s Davidom

Narančasta mini haljina u stilu 70-ih godina danas sigurno ne bi prošla istančan ukus dizajnerice Victorije Beckham. No, 1997. godine kada je bila na vrhuncu slave u grupi 'Spice Girls' upravo je takav retro odjevni komad bio njezin izbor za prvi date sa sadašnjim suprugom Davidom Beckhamom.

Moderna Victoria bi danas za romantični susret sa suprugom vjerojatno odabrala jednu od haljina neutralnih boja iz svoje kolekcije koje možete pogledati u našoj fotogaleriji, strukturirani model jednostavnog kroja koji prati liniju tijela te tako laska ženskoj figuri.

Premda su mnogi očekivali kako će njezina dizajnerska karijera tek usputan hir dokone bogatašice, Victoria se pokazala kao solidno i prepoznatljivo dizajnersko ime kojem vjeruju i poznate osobe poput Gwynenth Paltrow, Eve Longorije, Anne Hathaway i Mirande Kerr.

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju