Victoria Beckham se svojim radom i trudom progurala u sam vrh dizajnerskih imena, a lista slavnih dama koje za javna događanja biraju haljine s njezinim potpisom sve je duža. Na njoj se našla i Jessica Biel koja je za gostovanje u showu Davida Lettermana odjenula bijelu haljinu s potpisom bivše pjevačice i danas proslavljene dizajnerice

Ono u čemu leži tajna Victorije Beckham je kroj koji poštuje žensku figuru. Dizajnerica koja je sama najbolja ambasadorica svoje odjeće toliko je popularna da unaprijed rasprodaje svoje kolekcije, a uz Jennifer Lopez i Evu Longoriju koje obožavaju kreacije s potpisom VB i Jessica je s oduševljenjem ponijela bijelu haljinu iz nove kolekcije.

>> VIDEO Victoria Beckham: Pobjednička haljina na vitkom tijelu

Jednostavan kroj te boja koja naglašava odličnu liniju tijela Jessici Biel stoji kao salivena, a zlatni ringovi kao modni dodatak odlično su se uklopili u kombinaciju koja je i glamurozna i seksi.

Odlične dvobojne gležnjače možda nisu najbolji odabir s obzirom na dužinu haljine, no nisu uspjele pokvariti cjelokupan dojam.

Lijepa Jessica zablistala je nešto kasnije iste večeri na premijeri filma 'Sretna Nova godina' u dugoj zlatnoj haljini Valentino te s nakitom poznate dizajnerice Lorraine Schwartz.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju