Revija koja svake sezone ostavi svijet bez daha je ona dizajnera Elieja Saaba koji iz kolekcije u kolekciju ženstvenost podiže na višu razinu, a odabirom materijala i modela svoje kreacije stavlja na sam tron ženske mode. Svojom kolekcijom prikazanom na tjednu mode u Parizu za proljeće/ljeto 2012. ponovno je oduševio

Posljednja revija zadnjeg dana pariškog modnog tjedna bila je ona modnog čarobnjaka Elieja Saaba. Iako su prije njega svoje kreacije pokazali odlični Louis Vuitton i Miu Miu, ženstvenost i elegancija s najbolje odmjerenom dozom seksepila bila je savršeni zalazak sunca na modni mjesec.

>> Modni čarobnjak Elie Saab predstavio svoj prvi parfem

>> Elie Saab: Haljine po mjeri svake žene

Svečanost mode i nježne ženstvenosti  je ono zbog čega Elie Saab iz sezone u sezonu oduzima dah. Isto je učinio i s proljetnom kolekcijom kojom prevladavaju haljine, toliko lijepe i lepršave te posute sitnim kristalima da se svaka pripadnica nježnijeg spola nada kako će barem jednom zasjati u modelu cijenjenog dizajnera pa makar pred ogledalom u dizajnerskoj trgovini.

Trik kojim se libanonski dizajner poslužio kako bi osigurao dodatnu pažnju te uistinu začinio posljednju reviju održanu u sklopu modnog mjeseca koji je započeo u New Yorku, a završio u Parizu je kraljevska krv u prvom redu. Princeza Beatrice i kap britanske kraljevske krvi začinili su reviju o kojoj će modni urednici pričati, ljubiteljice mode maštati, a glumice s A-liste već danas početi birati opravu za crveni tepih.

>> Alexander McQueen: Revija koja je naježila Pariz

>> Igra korzeta i ženstvenosti na pisti Jean Paul Gaultiera

Elie Saab je čarobnjak za čijim haljinama uzdišu i kraljevne i princeze Stephanie od Monaka, princeza Victoria od Švedske i kraljica Rania od Jordana, a 'dvorskim hodnicima' već će idućeg proljeća sigurno šuškati neke od viđenih kreacija.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju