Heidi Klum je već dva puta testirala najrizičniju pozu sjedenja u minici bez čarapa, zbog čega su se u prvom planu našle rupice na njenim vitkim bedrima. No na greškama se uči, a lijepa manekenka je u trećem pokušaju posegnula za najmoćnijim modnim trikom. Riječ je o mrežastim hulahopkama koje u trenu prikrivaju i najmanji nedostatak

Heidi Klum može se pohvaliti prekrasnim licem i čvrstim tijelom u koje ulaže puno novaca i truda. No, baš kao i svaka žena i ona se bori sa sitnim nepravilnostima poput podmuklog celulita koji pokaže svoje lice tek u najzahtjevnijoj pozi koju opisuje sjedenje u minici, prekriženih nogu.

>> Nina i J.Lo: Lukavi trik koji bedra drži na 'okupu'

No zahvaljujući brojnim modnim trikovima i takav problem je premostiv i to uz pomoć popularnih mrežastih hulahopki za kojima je posegnula i popularna manekenka.

 

Heidi je na svom Instagram profilu ponosno objavila fotografiju na kojoj nasmiješena pozira na visokoj stolici. Lijepa plavuša prekrižila je noge zbog čega su se u prvom planu našla njezina vitka bedra prekrivena mrežastim najlonkama i začinjene bijelim štiklama.

>> I Halle Berry se pridružila odvažnim pozericama bez celulita

Heidi je već dva puta testirala ovu odvažnu pozu, ali bez hulahopki, no unatoč njezinoj besprijekornoj liniji i zategnutoj koži, sjedenje prekriženih nogu u minici ipak je otkrilo podmukle rupice na bedrima za koje je zaslužan celulit.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju