Helena Christensen ima 20 godina iskustva u poziranju i jedan je od najpoznatijih svjetskih modela. U 42. godini stala je pred objektiv, grudi prekrila rukama te dokazala kako je još uvijek lijepa i seksepilna, no sve kako bi najavila potragu za novim modelima

Helena Christensen je zajedno s agencijom Unsigned Model Scouts i Swarovskim krenula u potragu za muškim i ženski modelom koji će biti lica nove kampanje Swarovski kristala.

Iako je pozirajući u 42. godini dokazala kako bi sama bez problema mogla odraditi taj posao, Helena će poziranje prepustiti mladim modelima, a ona će stati iza kamere.

Helena koja je karijeru modela započela 1986. godine jednako je uspješna iza kamere kao i ispred nje, a u potragu za modelima na ulicama Londona krenut će već ovog vikenda.

Da ne namjerava stati s karijerom pokazala je i ovog ljeta kada je postala zaštitno lice nove linije donjeg rublja Triumph, no usprkos savršenom izgledu priznala je kako pati od istih problema kao i mnoge žene u njezinim godinama.

'Zastrašujuće je otići na plažu u bikiniju ionakon toga gledati svoje fotografije u medijima s onim krugovima koji pokazuju sva mjesta na kojima nisam savršena', otkrila je.

'Muče me isti problemi kao i druge modele iz moje generacije te sve žene naših godina', priznala je.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju