Naša najuspješnija manekenka sa stalnom adresom u New Yorku, Helena Šopar bila je jedna od najupečatljivih lica u šetnji špicom. Pa dok se u brojnim svjetskim metropolama smiješi s gigantskih plakata kao model najnovijih kozmetičkih preparata ili kao lice na naslovnicama modnih magazina Helena se na našim ulicama pretvara u posve običnu djevojku

Sedma godina u svijetu modelinga i života u New Yorku za našu manekenku Helenu Šopar bila je itekako uspješna. Osim niza angažmana za modne časopise i uloga zaštitnog lica u kozmetičkim kampanjama renomiranih kuća rođena Pažanka godinu će prije svega pamtiti po prvoj glavnoj ulozi filmu 'In Between Engagements'.

>>Street Style: Vruća modna eksplozija na domaći način

Vrijeme do premijere filma Helena provodi u Zagrebu čiju je Street Style sliku potpunila svojim glam rock stilom. Crni šešir širokog oboda zaklonio je upečatljive crte poznatog lica kojemu je toplinu priuštio kaputić širokog kroja u nježnoj roza boji. Ljubiteljicom boho stila francuske dizajnerice Isabel Marant odale su je trendi gležnjače sa skrivenom potpeticom.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju