Jedanaestog srpnja preminuo je Tommy Ramone, posljednji član originalne postave grupe 'Ramones'. Njima u čast, kao i svim nepozerskim punkerima složili smo jednu jednostavnu kombinaciju idelanu za dane kada ćete napokon pokazati buntovnicu koja čuči u vama

U brojnoj i osebujnoj glazbenoj obitelji, punk bi bio vječni buntovnik, i u odrasloj dobi ljut na sebe i cijeli svijet. Volio bi jedino svog djedu Jimmyja Hendrixa, a svoje predvidljive i dodvoravajuće glazbene rođake bi s prezirom otpisao pri svakom dvominutnom druženju, jer bi mu toliko bilo dovoljno da im pokaže gdje im mjesto.

Da je punk obitelj, bila bi disfunkcionalna i nabrijana, a Tommy Ramone bio bi organizator okupljanja svih njezinih osobenjačkih članova oglušenih na pravila i podsmijehe u harmoničnom i fensi susjedstvu u kojem su se nametnuli bukom, svojeglavošću i buntovnim sljedbenicima zasićenim autoritetima.

On je bubnjar u obitelji 'Ramones'. To prezime dijeli s Jimmyjem, Joeyjem, i Dee Deejem, čija 'civilna' imena u osobnim ispravama nemaju nikakve veze s njihovim punkerskim identitetom.

Tommy je je 11. srpnja preminuo od raka žučovoda te se tako pridružio ostalim članovima originalne postave benda okupljenih u nekoj garaži tamo visoko.

Punkeri su svoju svoj stav preslikali i na odjeću te kožnatim jaknama, poderanim trapericama i tenisicama jasno davali do znanja da žele biti s onima odraslim na gradskom asfaltu, i to onih siromašnih i zakutnih ulica.

U čast Tommyju i svim nepozerskim alternativcima u čast, odlučili smo umjesto glam, casual i seksi modnih prijedloga po uzoru na ulickane mainstream zvijezde, složiti jednu 'ramonsku' kombinaciju i opaliti zvučnike do kraja.

Gabba, Gabba... We salute you.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju