Dolazak ljeta nas podsjeća na to da je potrebno što prije obaviti sve kako bi bili spremni za plažu. Uz rješavanje masnih naslaga i celulita koje smo nakupili tijekom zime te pripremu kože i kose za sunce bitn faktor je i kupaći kostim!

Kako odabrati kupaći kostim koji je istovremeno vrhunski estetsko - vizualni doživljaj i onaj u kojem se osjećamo slobodno i samopouzdano nedoumica je brojnih žena diljem svijeta. Proljeće, more, sunce i godišnji odmori doba su godine kada počinjemo intenzivno razmišljati o odabiru idealnog kupaćeg kostima za ljeto. Upravo odabrati onaj kupaći kostim koji laska figuri misija je svake žene, koja ne prestaje dok onaj 'pravi' nije pronađen.

>> Žanamari Lalić: Seksi i bez visokih potpetica

>> Iva Jerković: Noge kojima nitko nije dorastao

Talijanski brand Goldenpoint i ove sezone donosi najbolji izbor kupaćih kostima u kojima će se svaka žena osjećati poželjno i nesputano. Idealan kupaći kostim mora udovoljiti visokim standardima svake žene i prilikom odabira nema mjesta kompromisu. Svaka žene ima svoj idealan kroj koji joj najbolje pristaje neovisno jeste li krupnije ili sitnije građe, malih ili većih grudi ponudit će vam onaj kupaći kostim koji će prikriti sve sitne nedostatke, a istaknuti ljepotu.

>> Darujemo vam tretmane za oblikovanje tijela!

Ove su sezone ultimativni hit su zmijski uzorak i uzorak čipke. Kolekcijom dominiraju mornarska, tirkizna, fuksija, ljubičasta te boja pijeska, uz koju će preplanula put posebno doći do izražaja. Ako ste jednostavniji tip pronađite kupaće kostime mirnijih boja poput crne, tamnoplave i bijele koje odražavaju nevinost i svježinu mora.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju