Catherine Middleton će u ponedjeljak 9. siječnja proslaviti 30 rođendan, a uz službene obaveze koje će ispuniti u društvu supruga, očekuje je zabava u duhu osamdedetih godina koju su za nju organizirali princ William i Pippa. I iako je vojvotkinja sve koje su je poželjeli darivati zamolila da darove proslijede u dobrotvorne svrhe jedan paket bi možda ipak mogla zadržati za sebe

Mediji su se raspisali o velikom paketu koji je Victoria Beckham pripremila posebno za Catherine Middleton, a sadrži haljine s njezinim potpisom. S obzirom da su obožavateljice njezinih kreacija mnoge dame s A-liste, a odjeća više nego ženstvena te glamurozna vojvotkinju di dar mogao poprilično razveseliti.

Ipak postavlja se pitanje hoće li odjeću s potpisom Victorije Beckham spremiti u svoj ormar s obzirom da kao članica kraljevske obitelji ne prihvaća darove.

No s obzirom da se radi o ekskluzivnoj kolekciji dizajniranoj posebno za vojvotkinja, a dvije dame su prijateljice Catherine bi i mogla prihvatiti dar.

>> Victoria Beckham u sasvim neobičnom izdanju

>> Catherine Middleton: Najuži struk kraljevskih dvora

Do sada nikada nije nosila odjeću koja je must have u ormaru mnogih slavnih ljepotica no s obzirom na titulu modne ikone koju je osvojila ubrzo nakon udaje za princa Williama te na veliki uspjeh sunarodnakinje u svijetu mode dvije Britanke možda će pokrenuti zanimljivu suradnju na obostrano zadovoljstvo.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju