Sličnosti holivudskih zvijezda iz prošlosti i ovih današnjeg doba ne mogu se osporiti, no nije riječ o njihovoj ljepoti već o prepoznatljivom stilu kojeg grade kako bi postale jedinstvene i drugačije od drugih. Donosimo nevjerojatne sličnosti koje današnje generacije preuzimaju od vječnih zvijezdi koje su obilježile povijest

Holivudske zvijezde oduvijek su bile predmet divljenja i obožavanja što zbog svog talenta, a što zbog atraktivnog izgleda. Iako se glumice i pjevačice 21. stoljeća znatno razlikuju od onih iz prošlosti postoje poveznice koje ne možemo ne primijetiti.

No ne govorimo samo o crtama lica već i o stilu odijevanja, frizuri, ali i karakterističnim osobinama te načinu života po kojem ćemo ih uvijek pamtiti.

Simpatična Jennifer Aniston, prepoznatljiva po frizuri i pramenovima koji su osvojili svijet izrazito podsjeća na Barbaru Streisand koja je svojim velikim talentom, ali i specifičnim crtama lica postala simbol prirodne ljepote.


Eluzabeth Hurley i Joan Collins također imaju zajedničkih dodirnih točaka. Osim uspješne glumačke karijere obje se mogu pohvaliti snažnim seksepilom, ali i ženstvenošću i elegancijom koja ostavlja bez daha.

Slično možemo reći i za seks simbol Pamelu Anderson. Atraktivna plavuša duge izblajhane kose i naglašenog umjetnog poprsja baš poput pjevačice Dolly Parton plijenila je pažnju muškaraca diljem svijeta. Obje vole isticati svoje tijelo kao i bujne obline, a brojni ekstremni estetski zahvati kojima su se obje podvrgnule sve su vidljiviji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju