Želite biti mršavi i osjećati se lagano? Ništa lakše! Slijedite primjer svjetskih zvijezda i uputite se na Hidrokolon-tretman za čišćenje crijeva koji garantira gubitak kilograma

Još jedan od svjetski poznatih medicinskih tretmana u Hrvatskoj je postao pravi hit, a pravi dokaz je duga lista čekanja.

Hidrokolon je suvremena metoda klistiranja koja čisti dva metra debelog crijeva, traje oko sat vremena i nema nikakvih neugodnosti za pacijenta.

Nakon hidrokolona pacijenti su tri do šest kilograma lakši, zbog čega su holivudske zvijezde poludjele za ovim tretmanom.

Među prvima koja je otkrila čudesni učinak ovog bizarnog tretmana bila je princeza Diana, dok mu se danas svakodnevno podvrgavaju Madonna, Jennifer Aniston, Paris Hilton i Pamela Anderson.

Čak su i muškarci priznali kako im ova metoda nije strana, a među poznatima koji joj se podvrgavaju su i glumac Mat Damon te Dalai Lama.

No ova metoda nije novost jer se u indijskoj medicini prakticira već stoljećima.

>> Bizarni tretmani slavnih i lijepih

>> Sjemenjem bika i ljudskim salom do ljepote

Želite li i vi isprobati ovaj bizarni tretman, morat će te izdvojiti 500 kuna, a početna terapija traje četiri do šest tretmana svakih sedam dana.

Iako sam postupak izgleda malo neobično, svi koji su ga probali rekli su kako bez hidrokolona više ne mogu zamisliti život.

Više u In Magazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju