Jennifer Lopez je velika obožavateljica dekoltiranih, kratkih i svjetlucavih haljina, no velika perfekcionistica sklona je i drugačijim modnim igrama. Bez imalo suzdržavanja od boje koja često otkriva mane našeg tijela, poznata Latina puno povjerenje dala je bijeloj haljini potpuno zatvorenog kroja

Seksi tigrica na sceni ili glamurozna diva na crvenom tepihu dva su prepoznatljiva lica Jennifer Lopez kojima uspješno parira izdanjima zakopčana do grla bez otkrivenog dijelića kože.

Bijela haljina dugih rukava koja prati liniju tijela naglasila je poznate obline Jennifer Lopez

No i tada poseže za provjerenim krojevima koji naglašavaju tijelo pješčanog sata pa i čak u 'škakljivoj' koja u trenu može istaknuti ono što ne želimo.

>>Bijela boja: Modna saveznica za vruće dane

Nježno i ženstveno izdanje pokazala je na događanju u Las Vegasu, bijela haljina dugih rukava koja prati liniju tijela i dužine koju si mogu priuštiti samo vlasnice tankih gležnjeva J.Lo je kombinirala uz klasične bež salonke.

>>Slučajno ili namjerno?: Jennifer Lopez pregazila osnovno modno pravilo

Iako za starijom sestrom bijele haljine, onom vječnom crnom  ziheraški posežemo u namjeri da prikrijemo 'nedostatke' Latino diva pravi je primjer kako bijela može laskati tijelu ukoliko posegnemo za pravim krojem.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju