Zavodljive dizajnerske kreacije koje vladaju pistama nedostupne su stvarnim ženama konfekcijskog broja većeg od 36. Kako bi omogućila buckama da budu u trendu te odjećom prikriju nedostatke dizajnerica Sandra Rhodes napravila je kolekciju Simply Be

Dizajnerica Sandra Rhodes radila je s poznatim klijentima poput princeze Diane, Freddijem Mercuryjem i Jackie Onassis, no njezina odjeća po prihvatljivim se cijenama mogla naći na policama Topshopa i Marks i Spencera.

Kolekcija Simply Be novi je izazov dizajnerice koja je osmislila modernu i šarenu kolekciju za punije dame u konfekcijskim veličinama od 40 do 56.

Dizajnerica koja je izjavila kako je njezin najdraži odjevni predmet mala crna haljina koja pokriva sve mane na tijelu stvorila je ženstvenu kolekciju te poslala poruku kako je žena lijepa u svim veličinama.

>> Hoće li bucke istisnuti mršavice s modnih pista?

>> Potvrđeno: Debeljuce su ipak privlačnije od mršavica

Veliko iskustvo u odijevanju krupnijih žena stekla je dizajnirajući kostime za operne pjevačice u Americi i Velikoj Britaniji.

Prilikom odabira modela za punije žene važno je odvući pažnju s kritičnih dijelova, a to se postiže naglašavanjem dekoltea V izrezom, naglašavanjem struka odjećom, širokim rukavima s prorezom na  dnu kako bi se naglasio najtanji dio ruke. Time se stvaraju optičke iluzije koje dopuštaju buckama da budu zadovoljne i u trendu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju