Trudnoća je kako i sam naziv kaže drugo stanje u kojem se žensko tijelo u potpunosti mijenja pa žene prolaze kroz razne promjene raspoloženja. No brojne poznate ljepotice kroz tu su životnu fazu prošle ponosne i sretne što su i podijelile sa cijelim svijetom fotografirajući se bez odjeće i ponosno pokazujući trudnički trbuh

Mlada ljepotica Miranda Kerr pridružila se brojnim poznatim ljepoticama koje su svoju trudnoću podijelile s cijelim svijetom.

Za obiteljsko izdanje časopisa 'W' Miranda se slikala gola i ponosno pokazala prekrasno tijelo i trudnički trbuh.

Lijepa manekenka podijelila je s čitateljima kako je obitelj njezin život te kako će se maksimalno posvetiti majčinstvu.

Iako je njezina karijera trenutno na vrhuncu, bez oklijevanja je napravila odlučan korak i ubrzani način života zamijenila brigom o zdravlju i svom nerođenom djetetu.

No ona nije prva zvijezda koja je pokazala svoje tijelo u visokom stupnju trudnoće.

Još 1991. godine Demi Moore je razbila tabu o izobličenom tijelu trudnice te je ponosno pozirala za časopis Vanity Fair.

Ova tada šokantna naslovnica bila je poticaj za brojne poznate mame, ali i za žene diljem svijeta koje su počele prihvaćati i voljeti svoje tijelo.

Prekrasna Cindy Crawford svoje obline je podijelila s javnošću 1999. godine, pa je time postala prva manekenka koja se odlučila za ovaj hrabri potez.

>> Trudna Miranda Kerr bez šminke i mane

2006. godine i mlada Britney Spears je ponosno pokazala svoj trbuščić, godinu poslije isto je učinila seksi Eva Herzigova, a 2008. godine i Christina Aguilera.

Iako je njezino prvo fotografiranje bilo 2004. godine Monica Bellucci je u 46. godini života još jednom postala majka, a njezina fotografija je osvanula na naslovnici časopisa Vanity Fair.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju