Najpoznatiji svjetski modni brand za punije osobe nastavlja donositi novitete. Nova jesenska kolekcija još jednom ruši sve predrasude o modi, te postavlja sasvim nove standarde kad je u pitanju dizajn i kvaliteta odjeće velikih brojeva

Ulla Popken njemački je modni brand, prisutan danas u više od 300 eksluzivnih prodajnih salona diljem Europe.

Kreatori odjeće ponose se time što su omogućili da danas svaka žena, bez obzira na veličinu, ima priliku ostvariti svoje želje i naći garderobu prilagođenu svom stilu.

Uz modni brand za dame, Ulla Popken, u prodajnim salonima može se naći i moda za punije muškarce pod znakom Johann Popken, tako da potraga za brojevima +42 za žene i velikih muških brojeva do 7XL više nije noćna mora za ljude koji žele lijepo izgledati bez obzira na svoje proporcije.

Kreatori odjeće Ulla Popken ponose se time što su omogućili da svaka žena, bez obzira na veličinu, ima priliku naći garderobu prilagođenu svom stilu

Atraktivne ženske kolekcije po povoljnim cijenama uključuju najširi asortiman od casual mode za svaki dan, preko poslovne i city kolekcije, premium kolekcije pod nazivom Selection, pa sve do donjeg rublja, programa za spavanje, te od nedavno i cipela sve do broja 44.

Mnoge su poznate dame i kod nas prepoznale vrijednost ovog branda, poput kume branda Ulla Popken Hrvatska, Karmele Vukov-Colić, a u kvalitetu su se uvjerile i Vlasta Ramljak i Ksenija Erker, te je broj vjernih kupaca u porastu.

Provjerite zašto se njemački tvorci branda iznimno ponose kvalitetom i izgledom dva izvrsno opremljena eksluzivna prodajna salona u Avenue Mallu Zagreb i Avenue Mallu Osijek, a više informacija možete naći i na web stranici www.ullapopken-croatia.hr, te Facebook stranici Ulla-Popken-Croatia i počastiti se kupnjom putem web shopa.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju