Prošlo je doba supermodela koji ne ustaju iz kreveta bez honorara od minimalno 10 tisuća dolara. U današnjoj modnoj industriji cijeni se samopromocija i znanje snalaženja na društvenim mrežama. Instagram se pokazao kao odličan medij za pronalaženje 'svježih lica', ali i podsjećanje na rado viđene ljepotice modnog biznisa

Želite li započeti karijeru manekenke i modela otvorite profil na Instagramu. Ova društvena mreža pokazala se kao idealan medij za urbane, sposobne i ambiciozne djevojke koje žele ostvariti karijeru u modnom svijetu i nametnuti se urednicima – sasvim besplatno.

Ovo je prostor gdje možete pokazati svoje tijelo i lice, istaknuti smisao za modu, ali i oslikati svoj svestran karakter, pa obožavateljima pokazati kako provodite slobodno vrijeme, što čitate i kako se zabavljate.

Trend Instadjevojaka ili 'modela trenutka' sve je jači i glasniji, a dokazuje to i 'najvažnije rujansko izdanje' američkog Vogua na čijoj se naslovnici nalazi devet pripadnica snimljenih pod majstorskim fotoobjektivom Maria Testina.

U našoj fotogaleriji pogledajte 9 modela koje su službeno započele trend Instadjevojaka.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju