U studenom je marka seksi donjeg rublja 'Ann Summers' uputila poziv ženama Velike Britanije konfekcijskih brojeva iznad veličine 42 da se prijave na natječaj za najnoviju kampanju. Između 4 tisuće kandidatkinja u uži izbor ušlo je njih deset iz kojih se kao pobjednica izdvojila studentica kriminalistike, Lucy Moore

Poznata marka donjeg rublja 'Ann Summers' iskoračila je iz svijeta u kojima vladaju manekenke uskih strukova i debelih usana te pozvala 'obične' žene da se prijave na natječaj za kampanju rublja XL veličine.

Na poziv se odazvalo 4 tisuće žena iz svih dijelova Velike Britanije, od konfekcijskih veličina 42 do 48 u nadi da će baš one biti odabrane za predstavljanje kolekcije za Valentinovo.

Pobjednicu nije birao tim sastavljen od stilista i kreatora, već 30 tisuća posjetitelja web stranice 'Ann Summers'. Većinu, odnosno 22 posto glasova, od deset predstavljenih finalistica dobila je dvadeset godina stara studentica kriminalistike, Lucy Moore.

>> VIDEO: 10 'stvarnih žena' nadmašilo modele za donje rublje

>> Bucke digle glas protiv premršavih modela

'U školi sam bila najdeblja među svojim prijateljicama, tako da sam izrugivanja pokušala spriječiti humorom i vrckavošću. A sada me sve moje kolegice s fakulteta gledaju na fotografijama u donjem rublju što mi je pomalo čudno' izjavila je Lucy, konfekcijskog broja 42.

'Nadam se da ću biti inspiracija punašnijim djevojkama te da ću im pomoći u postizanju samopouzdanja' dodala je.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju