Deset žena iz svakodnevnog života koje svojim životnim stilom i energijom slave stvarnu ljepotu postale su Dove ambasadorice. Kolekciju koju će prikazati u Bolu na Braču za njih će dizajnirati Igor Galaš

Aleksandra Kardum iz Splita, Dragica Orešić iz Zagreba, Dušanka Gajdić iz Koprivnice, Leila Aparecida Batelić iz Malog Lošinja, Marina Ostović iz Koprivnice, Mia Žakula iz Vinkovaca, Silva Gajdić iz Koprivnice, Silvija Sečenj iz Zagreba, Vjekoslava Matulina iz Malog Lošinja i Vlatka Antunović iz Osijeka, izabrane su za DOVE ambasadorice u natječaju 'Budi DOVE model i pokaži svoju prekrasnu kožu na DOVE FASHION.HR-u'.

10 odabranih će u ulozi DOVE ambasadorica i modela nositi reviju Igora Galaša tijekom Dove fashion.hr Cruise od 2. do 3. srpnja u Bolu na otoku Braču.

Ugodna ljetna atmosfera na terasi kluba Gallery na Jarunu pokazala se kao izvrsna prilika za druženje i upoznavanje izvrsno raspoloženih finalistica koje su došle iz svih krajeva Hrvatske.

Stručni tim koji su činili Jasmina Matiša iz Dove-a, Vinko Filipić, direktor FASHION.HR-a i dizajner Igor Galaš, imao je težak zadatak izabrati deset ambasadorica i zaštitnih lica kolekcije za stvarnu ljepotu by Igor Galaša.

'Stvarati kolekciju uvijek je posebno iskustvo, pogotovo u situaciji kada kao inspiraciju imate deset jedinstvenih žena iz svakodnevnog života iz cijele Hrvatske koje su nas svojom energijom i pristupom oduševile na finalnom castingu. Kreativno gledano, veliki je izazov istražiti vlastite granice i u punom smislu te riječi 'oživjeti' odjeću zahvaljujući DOVE VisibleCare ambasadoricama. Primarni cilj mi je da se žene osjećaju ugodno u odjeći bez ikakvih ograničenja i stoga ću se truditi postići upravo to', izjavio je Igor Galaš.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju