Australsko izdanje magazina 'Marie Claire' objavilo je fotomontažu poznatih ljepotica i pokazalo kako bi trebalo izgledati 'idealno' žensko lice. Za njega je bilo potrebno šest dama izabranih na temelju najčešće traženih uzora za korekcije plastičnom kirurgijom

Ljepota je u oku promatrača, ali i sve češće i u rukama plastičnih kirurga. Kao što i frizerima dolazimo s fotografijama poznatih žena čiju frizuru želimo kopirati, one koje žele promijeniti svoj fizički opis kao primjer navode poznate žene.

Na temelju najčešćih zahtjeva koji su estetski kirurzi širom svijeta dobili kroz godinu dana australsko izdanje časopisa 'Marie Claire' složilo je idealno lice žene.

>> Je li ovo zaista savršeno žensko lice?

>> 7 iznenađujućih rješenja za lice bez greške

Svoj udio na najljepšem ženskom licu ima zvijezda serijala 'Momci s Madisona' January Jones čije se jagodice ističu kao najženstvenije. Idealne oči bile bi one Anne Hathaway, dok je maleni i pravilni nos Natalie Portman mnogima primjer nosa koji žele vidjeti na svome licu.

Pune usne Scarlett Johansson upotpunile su savršeno lice kao i čeljust Halle Berry. Premda kosa nije područje djelovanja kozmetičke kirurgije, duge valovite vlasi Taylor Swift najčešće se ističu kao najpoželjnije u celebrity svijetu.

Sve odreda prekrasne žene u svom 'originalnom' izdanju u ujedinjenoj verziju daju sliku atraktivnog lica koji bi mogao biti sjajan primjer ta oblikovanje kakve lutke, ali ne i žene ispunjene stvarnom ženstvenošću i karakternom privlačnošću.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju