Dvogodišnji blizanci Max i Emme, djeca Jennifer Lopez i Marca Anthonyja postali su zaštitna lica dječje linije odjeće branda Gucci. Mališani na fotografijama poziraju uz mamu, a rezultat je, pogađate, neodoljiv

41-godišnja Jennifer Lopez koja je vrlo iskusna u radu pred kamerama prvi je puta pozirala sa svojom djecom te kaže kako joj je to bilo uistino zanimljivo i novo iskustvo.

Iza kamera bili su Mert Alas i Marcus Piggott koji su već nebrojeno puta surađivali s J. Lo te su autori nekih od najljepših modnih fotografija.

'Fotografirali smo se kada su Max i Emme bili stari tri mjeseca, no sada imaju dvije i pol godine i to je potpuno drugačije iskustvo', rekla je Jennifer.

Reklama koju su blizanci odradili za dječju liniju odjeće s potpisom Gucci otkrila je kako će Emma najvjerojatnije krenuti maminim stopama jer joj se svidjelo poziranje dok je Max svoj prvi modni posao odradio vrlo opušteno.

'Emme sama bira što će odjenuti, a spava u haljinici za princezu dok se Max ne voli oblačiti i prava je sreća obaviti to s njim u kratkom roku', opisala je Jennifer jutarnji ritual oblačenja svoje djece.

>> J.Lo kao jako seksi mama!

>> Blizanci J.Lo pohađat će scijentološku školu

Milijun dolara od nove Guccijeve kolekcija koja će se naći u trgovinama 20. studenog ide za pomoć UNICEF programu za školovanje djece u Afric.

'Moj suprug je u početku bio protiv sudjelovanja djece u modnoj kampanji, no kada je doznao da prihod ide UNICEF programu pristao je, a j asam kao majka posebno ponosna na ovo što smo napravili', rekl aje Jennifer.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju