Iako lijepoj jennifer Lopez svaka frizura odlično pristaje, prirodne kovrče začinjene pramenovima u nekoliko nijansi nepogrešiv su odabir lijepe Latine

Lijepa, zdrava i gusta kosa san je svake žene i samo jedan pogled na holivudske dive izaziva zavist. No niti sve poznate ljepotice se nisu rodile s prirodno i gustom kosom već je za njihovu ljepotu zadužene čarobne ruke čitavog frizerskog tima.

>> Slavne frizure: Savršena kosa ili dobar frizerski trik?

Britney Spears i Beyonce samo su neke od ljepotica koje vole eksperimentirati s frizurama, a ekstenzije su idealne za takve male make overe.

>> J.Lo napokon oslobodila prirodne kovrče

Iako su za gustu i bujnu kosu zaslužni Latinoamerički korijeni i Jennifer Lopez na svakom javnom nastupu izgleda drugačije te nikada neznamo s kakvom će se frizurom sljedeći puta predstaviti. No u posljednje vrijeme i lijepa pjevačica se odlučila okrenuti prirodnom izgledu te ju sve češće susrećemo s jednostavnim, raspuštenim kovrčama.

Takav prirodni i pomalo divlji look J.Lo je odabrala i za večernji izlazak. Crni kaput stegnut u struku, kožne rukavice i karirani šal stajling je u kojem se Jennifer u pratnji dečka Caspera uputila u noćni klub, a iako ne znamo što je odabrala za plesni podij smeđe lokne prošarane pramenovima boje meda koje djeluju vrlo prirodno savršeno će se uklopiti uz bilo koju kombinaciju.