Subotnje svibanjsko poslijepodne bez oblačka na nebu obasuto samo sunčevim zrakama posebno će pamtiti Ivica Kostelić kao dan najljepšeg trofeja u privatnom životu. Svoje sudbonosno 'da' izrekao je pred mnoštvom obitelji i prijatelja, a uz njega je kao i nebrojeno puta na skijaškim stazama, tako i na početku bračne stajala sestra Janica

Naša najtrofejnija sportašica i nekad najbolja skijašica svijeta Janica Kostelić u svijetu športa pojavljuje se kao bezrezervna i najveća podrška svom bratu Ivici na svim velikim natjecanjima u njegovoj karijeri.

A da podrške i prijateljstva u privatnim životima brata i sestre ne nedostaje potvrdila je kumska veza u novom najvrijednijem Ivičinom trofeju. Pred brojnim prijateljima i obitelji Ivica je izrekao sudbonosno 'da' svojoj odabranici Elin Arnarsdottir uz koju je stajala Janica u ulozi kume.

Blistava, raspuštenih zlatnih pramenova vesela kuma mladence je pratila u odabranoj šarenoj haljini. Cvjetni uzorak i prštava narančasta boja istaknuli su brončani ten bivše skijašice, a duboki dekolte u službi jednostavnog ali upečatljivog detalja skrenuo je pažnju na ženstvenost čelične sportaške figure.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju