Prilikom odabira kupaćeg kostima ženama je bitno da oni budu udobni, atraktivni te da tamo gdje je potrebno pružaju čvrstu podršku ili popunjavaju neprimjetnim mekanim jastučićima. A jedan od glavnih zahtjeva za glavni ljetni odjevni predmet je što manje bespotrebnih trakica koje ostavljaju tragove. Jedan od novih modela brenda Chromat uspio je negirati sve to uvjerljivije od svih ostalih kupaćih na tržištu

Prije svake 'morske' sezone trgovine preplave najrazličitiji modeli kupaćih kostima, od onih jednostavnih krojeva u jednoj boji koji svake godine nađu svoje mjesto na policama do najotkačenijih modela ukrašenih perjem, svjetlucavim kamenčićima i volanima.

>> Kako odabrati savršeni kupaći kostim?

Kako nam je to glavni odjevni predmet na plaži želimo da bude atraktivan, udoban i da ne ostavi posljedica njegova nošenja, odnosno nepoželjne bijele crte na brončano osunčanom tijelu.
Kupaći kostim koji je sve to negirao uspješnije od svih ostalih je monokromna 'paukova mreža' modne kuće Chromat prepoznatljivog po odjeći s prenaglašenim konstrukcijama ženskog tijela.

>> Kupaći kostimi za bujni dekolte

Model čija je upečatljivost neosporiva, nakon dana na plaži tijelo ostavlja obilježeno bizarnim crtama, dok prilikom sunčanja ili plivanja ne pruža čvrstu potporu tamo gdje je potrebna.

Cijena tog osebujnog monokinija iznosi vrtoglavih 250 dolara koje će izdvojiti one ljubiteljice ovakvog modnog izričaja spremne dan provesti u hladu ili ga 'prošetati' na večernju zabavu uz bazen.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju