Uz sjajne revije koje je do sada prikazao tjedan mode u New Yorku svakako najočekivanija je bila ona Victorije Beckham. Vjerna sebi, a opet drugačija Victorija je ponovno uspjela te modelima iz kolekcije za jesen/zimu 2012./13. oduševila. Sjenu na sjajnu kolekciju uspjela je baciti samo njezina djevojčica Harper Seven

Ona je samouvjerena dizajnerica koja nakon svake prikazane kolekcije prima pohvale kritičara i obožavatelja mode. Ništa drugačiji scenarij nije se dogodio niti nakon što je svoju novu kolekciju prikazala na tjednu mode u New York.

Military look koji se proteže kroz kolekciju naišao je na oduševljenje okupljenih, a ono čime je dizajnerica najviše iznenadila su čizme bez potpetica.

>> Je li Harper ukrala slavu Victoriji Beckham?

>> Tko je nova obožavateljica Victorije Beckham?

U njima su pistom prošetali modeli u kaputima i haljinama koje prate liniju tijela, a među crnom, zelenom i bojom pijeska 'iskočile' su i crvena i plava.

Victoria je pak ostala vjerna sebi te je na kraju reviju okupljene među kojim asu se našli Anna Wintour i David Beckham pozdravila u vrtoglavim potpeticama s potpisom Christian Louboutin.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju