Mirna Doljan rođena je s dijagnozom paralize živca na licu zbog čega je tijekom života doživjela niz neugodnih situacija. No, zahvaljujući make-overu In Magazina ova draga djevojka puna nade dobit će novu priliku za ublažavanje simptoma bolesti

Ovotjedni make-over nije posvećen postizanju visokih estetskih zahtjeva postavljenih od nas samih te društva opterećenog nesavršenostima, već jednoj sasvim drugačijoj priči.

Glavna protagonistica je mlada Mirna Doljan rođena s paralizom facijalnog živca zbog koje je nerijetko imala neugodnosti.

Još kao djevojčica osjetila je dječju okrutnost, a kasnije i predrasude prilikom traženja posla za medicinsku sestru za koju se školovala.

Kada je imala 16 godina pokušala je problem riješiti uz pomoć estetske kirurgije. Iako joj je kirurg na početku obećavao velike promjene, jedino što je poslije operacije ostalo su veliki bolovi.

'Nakon tog šoka povukla sam se u sebi i odlučila da više nikada ne idem pod nož' svjedoči mlada Mirna.

No, predomislila se te je odlučila pokušati još jedan zahvat kod plastičnog kirurga Tomice Bagatina. Zajedno s ekipom InMagazina, svjesna da njezin problem ne može biti u potpunosti riješen već samo ublažen, uputila se kod priznatog plastičnog kirurga na konzultacije.

Hoće li Mirna biti zadovoljna napravljenom korekcijom, saznat ćemo već za 7 dana.


Više u In Magazinu

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju