Ovogodišnja dodjela nagrada 'MTV Music Awards' ocijenjena je kao jedna od najneukusnijih u modnom smislu u kojemu se kič i vulgarnost izgurali zavodljivost i ženstvenost. Na vrhu liste potpunih promašaja je i Selena Gomez u neobičnoj toaleti s prozirnim korzetom koji je otvoreno naglašavao grudi. Dan nakon parade hitova i nagrada, u provokativnom kostimu otvorenog poprsja pojavila se i Lady Gaga

Kako bi privukle pažnju, MTV zvjezdice koje se što više žele odmaknuti od imidža slatkih i simpatičnih imidža ili pak djevojke koja ima 'ono nešto', pod svaku cijenu forsiraju otvoreni seksipil kojim će isprovocirati javnost i oduševiti pokojeg tinejdžera.

U ovakvim kombinacijama glavni aduti ženstvenosti i putenosti izgubili su se u isforsiranom šokiranju i žicanju pažnje pod svake cijenu

Tako su Miley Cyrus, Selena Gomez i Lady Gaga na pozornici dodjele nagrada 'MTV Music Awards' ogolile tijela do maksimuma te ih plesnim pokretima dodatno začinile do stupnja otvorenog šokiranje publike.

Situacija na crvenom tepihu nije bila ništa bolja, a u paradi neukusa pridružila im se i Katy Perry u haljini leopard uzorka ukrašenoj zlatnim mobilnim aplikacijama uz koju su pažnju otimale zlatne navlake za zube ukrašene dijamantima.

Otkriveni grudnjak koji je bio dio haljine Selene Gomez, mogao bi postati trend jer se već sljedeći dan Lady Gaga pojavila u bizarnom poluprozirnom kombinezonu ogoljelog trbuha i prozirnog grudnjaka.

U ovakvoj kombinaciji glavni aduti ženstvenosti i putenosti izgubili su se u isforsiranom šokiranju i žicanju pažnje pod svake cijenu.

Kako bismo se prisjetili kako se na pravi način slavi seksepil i zavodljivost, donosimo 5 toaleta modi i ženama na ponos.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju