Poznati frizerski Salon F i njegov talentirani kreativni voditelj Zvonimir Franić za ove hladne dane pripremili su jednu pravu frizersku poslasticu. U novoj kampanji Salona F zaštitna lica su Jelena Veljača i Sanja Vejnović

U kampanji Jelena Veljača prikazana je s dva različita stylinga kose koja predstavljaju voluminoznost i ženstvenost.

Pletenicom se naglašava jedna doza ležernosti što u konačnici rezultira velikim seksipilom. Prepričavajući dojmove sa snimanja Jelena kaže Zvone i ja upoznali smo se na snimanju jedne kampanje prije nekoliko godina, kad je imao silno strpljenje za sve moje zahtjeve oko kose. Zato sam s oduševljenjem prihvatila ideju da budem zaštitno lice Salona F! Moja kosa je gusta i čupava i teško je sama mogu kontrolirati. Treba mi stalna njega a u F-u uz kavu i intimnu atmosferu ni ne primijetim da je frizura već gotova!.

>> Zvijezde i kosa: Odabarite frizuru prema horoskopskom znaku

Na Sanji Vejnović naglašena je lijepa, njegovana kosa koja je iznimno zaglađena i uredna. Na taj način se dobiva i dodatni sjaj kose. Na snimanju mi je bilo izvrsno jer sam bila u dobrom društvu uvijek raspoložene Antonije i Jelene te energične Mare Milin. Bilo je lijepo biti okružen talentiranim mladim ljudima koji točno i pripremljeno znaju što hoće i trude se da to postignu. U takvom društvu vrijeme brzo prođe i rezultati su itekako vidljivi objasnila je Sanja.

Frizure potpisuju Ivona Palić za Sanju Vejnović i Petra Bencek za Jelenu Veljača. Fotografije potpisuje već poznata modna fotografkinja Mare Milin, make up Žana Kožul, dok je za styling bio zadužen poznati stilist Ivan Friščić.