Poznati frizerski Salon F i njegov talentirani kreativni voditelj Zvonimir Franić za ove hladne dane pripremili su jednu pravu frizersku poslasticu. U novoj kampanji Salona F zaštitna lica su Jelena Veljača i Sanja Vejnović

U kampanji Jelena Veljača prikazana je s dva različita stylinga kose koja predstavljaju voluminoznost i ženstvenost.

Pletenicom se naglašava jedna doza ležernosti što u konačnici rezultira velikim seksipilom. Prepričavajući dojmove sa snimanja Jelena kaže Zvone i ja upoznali smo se na snimanju jedne kampanje prije nekoliko godina, kad je imao silno strpljenje za sve moje zahtjeve oko kose. Zato sam s oduševljenjem prihvatila ideju da budem zaštitno lice Salona F! Moja kosa je gusta i čupava i teško je sama mogu kontrolirati. Treba mi stalna njega a u F-u uz kavu i intimnu atmosferu ni ne primijetim da je frizura već gotova!.

>> Zvijezde i kosa: Odabarite frizuru prema horoskopskom znaku

Na Sanji Vejnović naglašena je lijepa, njegovana kosa koja je iznimno zaglađena i uredna. Na taj način se dobiva i dodatni sjaj kose. Na snimanju mi je bilo izvrsno jer sam bila u dobrom društvu uvijek raspoložene Antonije i Jelene te energične Mare Milin. Bilo je lijepo biti okružen talentiranim mladim ljudima koji točno i pripremljeno znaju što hoće i trude se da to postignu. U takvom društvu vrijeme brzo prođe i rezultati su itekako vidljivi objasnila je Sanja.

Frizure potpisuju Ivona Palić za Sanju Vejnović i Petra Bencek za Jelenu Veljača. Fotografije potpisuje već poznata modna fotografkinja Mare Milin, make up Žana Kožul, dok je za styling bio zadužen poznati stilist Ivan Friščić.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju