Svaka žena zna koliko je bitno imati klasične i pouzdane crne štikle prilagodljive svakom stilu i odjevnoj kombinaciji. A kako to izgleda kada se uspješno 'pogode' i kao nenametljiv i jednostavan potporanj podrže najrazličitije stilove demonstrirala nam je Jelena Veljača i Zara štikle koje su se odlično 'snašle' u 4 različite stilske igre

Jednostavne crne štikle obaveze su u ormaru svake žene, jer uz sve trendi modele i upečatljive cipele, nužno je imati jedan par idealan za različite stilske ideje i igre.

To dobro zna i Jelena Veljača čije su pouzdane saveznice štikle iz Zare čija pristupačna cijena od 399 kuna dokazuje kako nije potrebno izdvojiti velike količine novca za dugotrajne i cipele koje će se nositi nekoliko sezona.

Zadnja prilika u kojoj je scenaristica pokazala klasičnu stranu ovih štikli bio je party za koji je Jelena odabrala malu crnu haljinu s resicama, potpuno drugačijeg karaktera od dugačke i pripijene seksi 'Versus' haljine, savršene za dodjelu nagrada 'Elle Fashion Awards'.

Naizgled 'obične' štikle sjajno su se uklopile u 'neobičnu' color-block haljinu Roksande Ilincic u kojoj se Jelena pojavila na finalnoj večeri Fashion.hr-a, kao i uz elegantan mini-kombinezon na prugice u kojem se Jelena pojavila na promociji svoje knjige 'Tatine curice' u lipnju 2012. godine.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju