Jennifer Aniston ponovno je u centru pažnje, ali ne zbog bivšeg supruga Brada Pitta, već zbog promocije parfema. Lijepa glumica osim što se skinula za potrebe snimanja reklame, parfem je promovirala u uskoj haljini koja je otkrila atribute na kojima je dugo radila

Jennifer Aniston pravi je komad, što je i otkrila ponosno pokazavši svoje golo tijelo na reklamnom spotu za svoj prvi parfem.

Dugoočekivanom parfemu 'Lolavie' što je francuski izraz koji znači 'smijati se životu' u posljednji tren je promijenjeno ime u Jennifer Aniston - The Debut Fragrance.

Marketinški tim je odlučio kako bi ime 'Lolavie' zbog svog značenja punio medije zajedljivim primjedbama na račun glumice koja ne voli negativne kritike.

Na promociji parfema koja se održala u jednoj od najpoznatijih robnih kuća Harrods, lijepa glumica ponovno je plijenila pažnju, ali ovoga puta uskom minijaturnom haljinom koja je ostavila prisutne bez daha.

Kratka bež haljina otvorenih ramena ukrašena mašnama od istog materijala savršeno je naglasila njezino isklesano tijelo, a jednostavne sandale boje kože naglasile su njezin preplanuli ten i mišičave noge.

>> Jennifer Aniston skinula sve sa sebe zbog parfema

>> Gola Jen Aniston na reklami za parfem

41 godinu stara Jennifer dugo je radila na svom tijelu jer nije bila oduševljena s činjenicom kako više nema 30 te kako se njezino tijelo počelo mijenjati, a to su najviše osjetili oni koji su s njom boravili na setu.

Snimanja filmskih scena u kojima se pojavljivala bila su mukotrpan posao jer se lijepa glumica skrivala od sunca i rasvjete koja joj je, kako kaže, naglašavala godine.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju