Koliko daleko mogu otići poznate face kada je riječ o njihovom izgledu? Najnovije izjave Jennifer Aniston više su nego smiješne. Naime, glumica uvjerava kako je za njezin besprijekoran ten i lice bez bora odgovoran sapun od 16 kuna i ništa više od toga

Da su holivudske zvijezde opsjednute svojim izgledom nije nikakva novost. No izjave kojima nas ponekad iznenade i više su nego smiješne.

Jedan od najnovijih bisera koji trenutno kruži svjetskim medijima je onaj Jennifer Aniston koja tvrdi da je Neutrogenin sapun od 16 kuna odgovoran za njezino glatko lice bez gotovo i jedne bori.

Jennifer Aniston tvrdi da je sapun od 16 kuna odgovoran za njezino glatko lice bez gotovo i jedne bori.


Izjavila je i kako običan sapun svakodnevno koristi još od puberteta te da osim hidratantne kreme za lice nikada ništa drugo nije stavila na svoje lice.

Glumica koja je već debelo ugazila u 41. godinu života poznata je po brojnim ispadima za vrijeme snimanja koji su najčešće bili uzrokovani neprihvatljivom rasvjetom.

Poseban joj je problem predstavljalo snimanje u krivo doba dana, odnosno kada sunčeva svjetlost pod lošim kutom obasjava njezino lice i stvara joj privid bora.

>> Bizarni beauty savjeti koji stvarno djeluju!

>> Pomladite lice najmodernijim tretmanom

Priča o običnom sapunu koji uklanja bore doista ne drži vodu, posebno kada zavirimo u najpoznatije kozmetičke salone koji nude tretmane za kakve još nikada nismo niti čuli, a kamoli isprobali.

Poliranja lica, tretmani zlatom, živom, kavijarom ili bikovim sjemenjem samo su neki od noviteta koje koriste bogati i slavni, pa ćemo ipak obične sapune zadržati za sebe i ne nabijati si nepotrebne komplekse.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju