Frizura Jennifer Aniston ponovno se našla u prvom planu zahvaljujući časopisu Elle. Lijepa glumica je osvanula na naslovnici u najjednostavnijem izdanju, a njezina duga, stepenasta kosa prošarana pramenovima nas je podsjetila zašto je Rachel frizura podigla toliku prašinu

Njezina prirodna ljepota očarala je cijeli svijet, a takozvana Rachel frizura koja je postala popularna zahvaljujući humorističkoj seriji 'Prijatelji' već je godinama predmet divljenja žena diljem svijeta te bez konkurencije zauzima najviše mjesto po popularnosti u frizerskim salonima.

No iako je početkom godine odlučila napraviti promjenu i na razočarenje mnogih ošišala svoju lijepu i zdravu kosu čini se kako se Jennifer Aniston ipak odlučila vratiti na staro.

Simpatična glumica osvanula je na naslovnici švedskog izdanja časopisa Elle, a u prvom se planu ponovno našla njezina neodoljivo jednostavna frizura o kojoj priča cijeli svijet.

>> Jennifer Aniston: Jednako lijepa i bez trunke šminke

>> Sve sretnija Jennifer Aniston pokazala trbuščić

Duga, ravna, stepenasto ošišana kosa prošarana pramenovima u nekoliko nijansi prekriva njezino lice te najjednostavniju fotografiju pretvara u modnu priču.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju