Imidž dobre djevojke iz susjedstva Jennifer Aniston je odlučila ogoliti u reklami za svoj prvi parfem 'Lolavie' koji na police trgovina stiže u srijedu. Crno bijele fotografije otkrile su i ono što do sada nismo vidjeli

U reklami koja je snimljena na plaži Cabo San Lucas u Meksiku, Jen je sa sebe skinula sve osim bijele suknje. Crno bijele fotografije koje su iscurile u javnost pokazuju njezino savršeno tijelo, a kako miriši parfem mnogi će imati prilike isprobati već u srijedu.

>> Gola Jen Aniston na reklami za parfem

>> Je li Jen Aniston zaista parfem nazvala po Gerardovom psu?

Naime tada će glumica u Harrodsu sama predstaviti svoje malo mirisno remek djelo i potpisivati bočice.

'Godinu i pol je trajao taj kreativni proces stvaranja parfema. Pitali su me već i ranije, ali nikako se nisam mogla odlučiti na taj korak. Danas mi se čini da je dobro što sam tako dugo čekala, jer je parfem ispao kao moj produžetak, a ne proizvod na koji sam samo zalijepila svoje ime' otkriva Jennifer Aniston.

Porijeklo pomnog odabira imena leži u francuskom izrazu koji znači 'smijati se životu'.

>> Zašto nitko ne želi guzu Jennifer Aniston?

>> Aniston: Tajna kose je u šamponu za konje

I ovaj je poslovni potez rezultat truda i želje lijepe glumice da održi imidž sretne, njegovane i ispunjene žene.

'LolaVie' je seksi i ispunjen cvijećem, ali nije precvjetni' dodala je Aniston koja je u reklami za svoj prvi miris skinula goptovo sve sa sebe.

Nježnijem spolu obratila se dopadljivim mirisom, dok će muškarce izgubljene među policama parfumerije u potrazi za idealnim poklonom, privući reklamom u kojoj njezino savršeno tijelo prekriva tek tanki, bijeli pareo.

Uz ovaj poslovni pothvat, 41-godišnja glumica planira i stati iza kamere.

'Imama savršeni projekt na kojem bi se mogla okušati kao redateljica. Nakon toliko filmova koje sam snimila vrijeme je za korak dalje', rekla je najpoznatija holivudska prijateljica.