Imidž dobre djevojke iz susjedstva Jennifer Aniston je odlučila ogoliti u reklami za svoj prvi parfem 'Lolavie' koji na police trgovina stiže u srijedu. Crno bijele fotografije otkrile su i ono što do sada nismo vidjeli

U reklami koja je snimljena na plaži Cabo San Lucas u Meksiku, Jen je sa sebe skinula sve osim bijele suknje. Crno bijele fotografije koje su iscurile u javnost pokazuju njezino savršeno tijelo, a kako miriši parfem mnogi će imati prilike isprobati već u srijedu.

>> Gola Jen Aniston na reklami za parfem

>> Je li Jen Aniston zaista parfem nazvala po Gerardovom psu?

Naime tada će glumica u Harrodsu sama predstaviti svoje malo mirisno remek djelo i potpisivati bočice.

'Godinu i pol je trajao taj kreativni proces stvaranja parfema. Pitali su me već i ranije, ali nikako se nisam mogla odlučiti na taj korak. Danas mi se čini da je dobro što sam tako dugo čekala, jer je parfem ispao kao moj produžetak, a ne proizvod na koji sam samo zalijepila svoje ime' otkriva Jennifer Aniston.

Porijeklo pomnog odabira imena leži u francuskom izrazu koji znači 'smijati se životu'.

>> Zašto nitko ne želi guzu Jennifer Aniston?

>> Aniston: Tajna kose je u šamponu za konje

I ovaj je poslovni potez rezultat truda i želje lijepe glumice da održi imidž sretne, njegovane i ispunjene žene.

'LolaVie' je seksi i ispunjen cvijećem, ali nije precvjetni' dodala je Aniston koja je u reklami za svoj prvi miris skinula goptovo sve sa sebe.

Nježnijem spolu obratila se dopadljivim mirisom, dok će muškarce izgubljene među policama parfumerije u potrazi za idealnim poklonom, privući reklamom u kojoj njezino savršeno tijelo prekriva tek tanki, bijeli pareo.

Uz ovaj poslovni pothvat, 41-godišnja glumica planira i stati iza kamere.

'Imama savršeni projekt na kojem bi se mogla okušati kao redateljica. Nakon toliko filmova koje sam snimila vrijeme je za korak dalje', rekla je najpoznatija holivudska prijateljica.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju