Nitko ne može tako dobro ispromovirati seksi i dramatičan glamur modne kuće Versace kao što to radi Jennifer Lopez, zvijezda čiji stil opisuju upravo takvi komplimenti. Upravo zato i ne čudi da je ona odabrana za glavnu zvijezdu revije Atelier Versace upravo održane u Parizu za koju je nosila zanimljivi hibrid haljine i hlača predstavljenog na modnoj pisti

Ljubav između Jennifer Lopez i modne kuće Versace traje još od 2002. godine kada je svijet upoznao Jenny iz kvarta u najizazovnijoj haljini tog vremena čiji je duboki dekolte i odsustvo grudnjaka tada dizalo obrve.

Iako zbog izazovnosti današnjih provokativnih kostima ova toaleta izgleda sramežljivo i nevino, ona je ušla u povijest kao jedna od onih haljina koje su mijenjale modu.

Od tada do danas Jennifer je ostala vjerna modnom brendu poznatom po seksi glamuru postignutom upadljivim materijalima i kreativnim krojevima koji iznova otkrivaju i definiraju žensku siluetu.

Jedan od takvih je i hibrid haljine i hlača koji pokazuje lice elegantne toalete naglašenog struka, ali i neobičnog kombinezona s jednom dugom i jednom kratkom nogavicom.

Korzet presvučen u bijelo torzo je 'presvukao' poput šećerne glazure na torti te pjevačicu oblikovao poput elegantnog ukrasa na vrhu modne torte.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju