Tvrtka Amway hrvatskom je tržištu predstavila Artistry Lavish in Cashmere kolekciju za jesen 2011. godine. Koliekcijom prevladavaju zanimljivi, elegantni tonovi, idealni za sive jesenske dane, ali i blagdane koji slijede

Raskošna nova kolekcija koju je ekskluzivno za Artistry dizajnirao međunarodno priznati make-up artist Itsuki sastoji se od sedam različitih proizvoda koji svojim modernim teksturama, sjajnim tonovima i odvažno intenzivnim bojama naglašavaju klasičnu profinjenost, istinsku eleganciju i ženstvenost.

Nove jesenske Lavish in Cashmere palete boja predstavljaju savršenu ravnotežu između klasične ljepote i vječne elegancije te kreiraju harmoničan sklad delikatnih eteričnih boja, dramatično naglašenih očiju i blagih nijansi na usnama.Ekspresivnim nanošenjem mekane boje nadopunjuju profinjene palete i raskošne teksture jesenskih trendova, a sofisticirani spoj mekših i neutralnih nijansi podloga je za naglašavanje poletnijim, odvažnijim bojama koje odražavaju trendy glamur.

>>  Očaravajući make up trendovi za jesen

>> Megan Fox: Tako hladna, a tako vruća

ARTISTRY Lavish in Cashmere Trio sjenila za oči Coco Brown i Heathered Grey postižu suptilne prijelaze uz dramatični efekt. Rumenila Soft Rose i Soft Pink naglašavaju obraze svojim prirodnim sjajem kako bi se postigao dojam suptilnog glamura, a kremasti ruževi za usne Pink Beige i Pomegranate osvajaju slatkastom teksturom i satenskim osjećajem na usnama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju