Kada se organizira dodjela nagrada posvećena muškarcima, crveni tepih dobiva tigrasti uzorak, dok žene koje njime koračaju slave uspjehe kolega u vrlo upečatljivim izdanjima. Tako se na 'Spike TV Choice Awards', jednim takvim tepihom u štiklama boje ljetnog koktela prošetala Jessica- jako -seksi-Alba u kratkoj haljini boje limuna i prisutne osvježila ljetnim glamurom

Alfa zavodnica na tigrastom tepihu bila je Jessica Alba čiji modni izbor izgleda kao da je nastao po izboru muškaraca

Na dodjeli nagrada 'Spike TV Choice Awards' muškarcem godine je proglašen Ben Affleck, dok je njegov kolega Jeff Bridges nagrađen u kategoriji 'Originalni frajer', a Burt Reynolds je kući otišao s priznanjem za 'Alfa mužjaka'.

>> U nekoliko okidanja aparatom otkrivena dvojnica Jessice Albe

A alfa zavodnica na tigrastom tepihu bila je Jessica Alba čiji modni izbor izgleda kao da je nastao po izboru muškaraca. Versace mini 'korzet' haljina s uzorkom krokodilske kože u boji limuna 'poklonila' se njezinom lijepom tijelu i preplanulom tenu, baš kao i Celine štikle u boji osvježavajućeg koktela namijenjenog ljetnim tulumima.

>>3 pravila uz koje žute štikle zaslužuju biti dijelom ljetne garderobe

Valovita frizura u stilu 40-ih godina prošlog stoljeća te ružičaste usne idealan su sklad starog glamura i mladenačke svježine.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju