U razmaku od samo dva dana Jessica Alba i Ivana Kindl imale su vrlo sličan modni izbor. Tirkizno-crna haljina bila je pun pogodak i za koncert na Valentinovo kao i za modni reviju na tjednu mode u New Yorku

Rijetke su prilike kada se gotovo u isto vrijeme preklopi modni ukus svjetskih poznatih i hrvatskih zvijezda. Holivudski ukus oblikuju najpoznatiji stilisti izabirući odjeću dok se još prikazuje na modnoj pisti kako bi već na sljedećem pokazivanju u javnosti poslužila kao stilski primjer mnogih drugim damama.

Upravo je zato sjajno vidjeti kada naše poznate pjevačice i bez stilista, vođene svojim modnim ukusom izaberu vrlo sličnu odjevnu kombinaciju.

To se dogodilo u slučaju Ivane Kindl na koncertu Marije Husar i prijatelja na Valentinovo i Jessice Albe, jedne od glavnih uzvanica na reviji Michaela Korsa u New Yorku.

>> Tko to nogama konkurira Jeleni Rozgi?

>> Da nam je jedna večer u ovakvim haljinama!

Obje su se odlučile za haljine bez rukava u crno-tirkiznoj kombinaciji. Dok je Ivana imala zatvoreni model, holivudska slatkica nosila je Korsovu kreaciji s prorezom u području dekoltea. Njezin je izbor bio zlatan nakit, a Ivanin crne naušnice čipkastog uzorka.

Obje nam dame izgledaju odlično, ali svoj glas ipak dajemo jednom od najboljih vokala na hrvatskoj glazbenoj sceni.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju