U razmaku od samo dva dana Jessica Alba i Ivana Kindl imale su vrlo sličan modni izbor. Tirkizno-crna haljina bila je pun pogodak i za koncert na Valentinovo kao i za modni reviju na tjednu mode u New Yorku

Rijetke su prilike kada se gotovo u isto vrijeme preklopi modni ukus svjetskih poznatih i hrvatskih zvijezda. Holivudski ukus oblikuju najpoznatiji stilisti izabirući odjeću dok se još prikazuje na modnoj pisti kako bi već na sljedećem pokazivanju u javnosti poslužila kao stilski primjer mnogih drugim damama.

Upravo je zato sjajno vidjeti kada naše poznate pjevačice i bez stilista, vođene svojim modnim ukusom izaberu vrlo sličnu odjevnu kombinaciju.

To se dogodilo u slučaju Ivane Kindl na koncertu Marije Husar i prijatelja na Valentinovo i Jessice Albe, jedne od glavnih uzvanica na reviji Michaela Korsa u New Yorku.

>> Tko to nogama konkurira Jeleni Rozgi?

>> Da nam je jedna večer u ovakvim haljinama!

Obje su se odlučile za haljine bez rukava u crno-tirkiznoj kombinaciji. Dok je Ivana imala zatvoreni model, holivudska slatkica nosila je Korsovu kreaciji s prorezom u području dekoltea. Njezin je izbor bio zlatan nakit, a Ivanin crne naušnice čipkastog uzorka.

Obje nam dame izgledaju odlično, ali svoj glas ipak dajemo jednom od najboljih vokala na hrvatskoj glazbenoj sceni.