Model traperica koji već sezonama zauzima vodeću poziciju omiljenog u ženskom ormaru je boyfriend kroj. Ležerne i komotne, poderanog izgleda nisu jedne od onih koje primarno ističu obline, nego ih bacaju u drugi plan. Baš iz tog razloga tanka je linija do vizualne klopke u boyfriend trapericama, naime nošene uz ravne cipele u stanju su pojesti i najdužu nogu

Obožavateljica casul stila Jessica Alba u svom ormaru broji na desetke modela traperica, a uz trapezice omiljen su joj model popularne boyfriend traperice. Za komotan i ležeran kroj koji nije stvoren kako bi isticao obline postoje određena pravila za nošenje, jedno od njih Jessica je prekršila.

Uz šlampavi model vrijedi pravilo kao i kod ravnog kroja - nogavice moraju biti zavrnute do gležnjeva i jedne su od rijetkih koje nikako ne podnose ravne cipele i sandale. Idealan odabir za ovaj kroj su štikle i gležnjače, visoka potpetica naime nadopunjuje ležeran izgled i stvara protutežu nemarnom stilu.

Razlika u izgledu noge u boyfriend trapericama nošenima uz ravnu cipelu i štiklu posve je očita na primjeru različita dva izdanja glumice.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju