Jessica Alba osvanut će na naslovnici rujanskog izdanja časopisa Cosmopolitan. Lijepa glumica čitatelje će počastiti prekrasnim seksepilnim fotografijama, ali i svojom životnom pričom u kojoj se raspričala o obitelji, karijeri i svojim skrivenim strahovima

Jessica Alba još je jedno prekrasno lice koje će nam se smiješiti s naslovnice rujanskog izdanja jednog od najpopularnijih modnih časopisa Cosmopolitan.

Kako to i biva, osim prekrasnih fotografija 29 godina stara glumica čitatelje je nagradila intervjuom u kojem se raspričala o svom privatnom životu.

Iako je glumila u hit filmovima kao što je 'Fantastična četvorka' što se već doista može nazvati holivudskim uspjehom te ju krasi fantastičan izgled, priznala je kako se često osjeća nesigurnom jer smatra kako je sve to prolazno.

>> Jessica Alba šarmirala policajca i izbjegla kaznu

>> VIDEO: Vrckava Jessica Alba zna kako se pozira

Isto tako, Jessica je spomenula i kako je presretna u braku, te da je od prvog trenutka kada je ugledala svog supruga Casha Warrena s kojim ima znala da će s njime provesti ostatak života.

'Zaljubljenost i fizička privlačnost dođu i odu, a jedino što ostaje je poštovanje i povjerenje. Muž i žena moraju biti tim koji zajednički plovi kroz život, a za to vam treba prije svega pravi prijatelj' izjavila je lijepa glumica koja je u braku dvije godine i majka je dvogodišnje ljepotice Honor Marie.

Seksi Jessica na fotografijama izgleda fantastično. Želite li vidjeti njezine atraktivne fotografije morat ćete pričekati idući mjesec, a do tada vam donosimo samo dio ove atraktivne priče.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju