Bilo je samo pitanje trenutka, odnosno sezone u kojoj će se pojaviti kupaći kostim kroz koji se možemo sunčati. Skriva ono što želimo pokriti, a omogućuje ravnomjerno sunčanje. Iako zvuči idealno, stvarna situacija je malo drugačija

Trakovi kupaćeg kostima na preplanulom tijelu mogli bi biti stvar prošlosti. Modna marka Kiniki prva je lansirala liniju kupaćih kostima koja propušta skoro 80 posto sunčevih zraka.

Materijal transol od kojeg je ovaj revolucionarni bikini izrađen djeluje uobičajeno te je gledajući sa strane teško primijetiti da je u pitanju prozirni kupaći. Ovaj efekt je Kiniki postigao zahvaljujući posebnim uzorcima i igri boja koje imitiraju životinjski uzorak ili cvjetne motive.

No, kako ova tkanina propušta štetne UV zrake, potrebno je kremom za sunčanje zaštititi kožu ispod kupaćeg kostima. Prvo nanošenje u intimi vlastite sobe ne predstavlja nikakav problem, no svako sljedeće koje bi se trebalo 'izvesti' na plaži nemoguće je bez potpunog otkrivanja golog tijela.

>> FOTO: Na +30 najbolje zavode seksi haljine

>> VIDEO: Kako odabrati savršeni kupaći kostim?

No, za sve one kojima komplicirano nanošenje kreme za sunčanje ne predstavlja veću komplikaciju, mogli bi u ovom kupaćem kostimu mogli pronaći novog saveznika u uživanju na plaži.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju