Catherine Middleton pretvara u zlato sve što odjene, a odjeća u kojoj se pojavi u javnosti u najkraćem roku nestaje s polica i iz dizajnerskih ateljea. Sada je uspjela nametnuti i novi trend koji je gole noge tijekom ljetnih mjeseci bacio u drugi plan. Princeza je u modu vratila najlonke!

Najlonke u boji kože nosile su se u osamdesetima, a do saa nitko nije ni pokušao taj trend vratiti u modu. Ipak, nakon 14 dana šetnje po Kanadi u kratkim haljinama i najlonkama to je uspjelo princezi Catherine.

Kate je davno okarakterizirana kao princeza s odličnim nogama i ona ih uistinu zna upotrijebiti, a umjesto preplanulog tena i golih nogu radije uz decentnu odjeću nosi blago svjetlucave najlonke.

I kao što se dogodilo već toliko puta do sad, Kate je ponovno uspjela poraditi na oporavku gospodarstva u Velikoj Britaniji. pogađate, porasla je prodaja najlonki.

Najlonke u ljetnim mjesecima su dio protokola, to je dio standardne opreme koje članovi kraljevske obitelji moraju nositi kako bi učinili kraljicu ponosnom. Uz najlonke to su uvijek cipele zatvorenih prstiju i haljine čija dužina seže do koljena.

Na službenoj stranici Buckinghamske palače stoji kako ne postoji službeni dress code, no od gostiju, pa čak i novinara koji prate službene protokole očekuje se da poštuju pravila odijevanja koje je donijela kraljica.

Dio protokola kojeg poštuju Catherine i Pippa Middleton, Carla Bruni Sarkozy, a pridržavala ga se i Lady Diana zaobišao je prvu damu Amerike Michelle Obama.

'Odavno sam prestala nositi najlonke jer su neudobne i uvijek bi se poderale. Obuci ih, poderi ih, skini ih... jednostavno nema smisla', pojasnila je Michelle.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju